TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g6.3g9kcal1g0.3g0.5g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g91kcal7.4g3.6g5g1g
Valittu annoskoko71g46kcal3.7g1.8g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g23kcal1.9g0.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.5g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546