Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Juusto, Valio arkijuusto6.3g21kcal1.7g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.3g12kcal0.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g161kcal11.8g2.6g11g0.8g
Valittu annoskoko71g80kcal5.9g1.3g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g40kcal3g0.7g2.8g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g1.8g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712