Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.9g20kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Vehnälese 2.2g5kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g290kcal8.8g49.6g5.2g4.8g
Valittu annoskoko71g145kcal4.4g24.8g2.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna36g73kcal2.2g12.4g1.3g1.2g
Arvot/100g100g204kcal6.2g34.9g3.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383