Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)37g26kcal0.6g5.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g5.6g7.9kcal0.6g0.8g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g19g10kcal0.6g1.2g0.4g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g131kcal4g16.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko71g65kcal2g8.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g33kcal1g4.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal2.8g11.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411