Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis31g35kcal6.9g0g0.9g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 8.8g6.7kcal0.4g1.1g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g91kcal15g3g1.8g0.8g
Valittu annoskoko71g46kcal7.5g1.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g23kcal3.8g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183