Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.3g30kcal2.3g0.2g2.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g25g5.5kcal0.3g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Seiti fileitä Findus17g12kcal2.7g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g8.3g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g141kcal11.4g4.2g8.8g1.2g
Valittu annoskoko71g70kcal5.7g2.1g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2.9g1.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.1g3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168