Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow36g38kcal2.8g6.4g0.2g3.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g33kcal1.2g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g155kcal8.6g15.2g7.8g8g
Valittu annoskoko71g78kcal4.3g7.6g3.9g4g
Annoskoko puolitettuna36g39kcal2.2g3.8g2g2g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.7g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503