Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g22g48kcal2.4g2g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g27g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.8g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Suolapähkinä 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g139kcal5.8g9.4g8.8g1g
Valittu annoskoko71g70kcal2.9g4.7g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal1.5g2.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g98kcal4.1g6.6g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125