Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g19g21kcal4.3g0g0.3g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g19g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g17g5.6kcal0.5g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g8.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g108kcal12.2g4.2g4.2g0g
Valittu annoskoko71g54kcal6.1g2.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna36g27kcal3.1g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.6g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953