Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Poronliha, paistettu 12g24kcal3g0g1.4g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g13g5.4kcal0.1g1.1g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g64kcal6.2g2.6g3g0.2g
Valittu annoskoko71g32kcal3.1g1.3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g16kcal1.6g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.8g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305