Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi1.4g3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis10g11kcal2.2g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g75kcal5.4g7.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko71g38kcal2.7g3.6g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g19kcal1.4g1.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5.1g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467