Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.7g0g3.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.1g7kcal0.5g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g196kcal9.8g2.4g16.4g0.6g
Valittu annoskoko71g98kcal4.9g1.2g8.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g49kcal2.5g0.6g4.1g0.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134