Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.3kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa21g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g78kcal6g5g3.8g1.6g
Valittu annoskoko71g39kcal3g2.5g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g19kcal1.5g1.3g1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515