Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)5.5g15kcal1.6g0g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g16g58kcal1.3g9.9g1.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g233kcal14.2g23.2g9.2g1g
Valittu annoskoko71g116kcal7.1g11.6g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g58kcal3.6g5.8g2.3g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10g16.3g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768