Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g200g50kcal2.2g10g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g25g8.8kcal1g0.9g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 120g166kcal22.5g0g8.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g474kcal52.6g22g19.2g2.2g
Valittu annoskoko700g237kcal26.3g11g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna350g119kcal13.2g5.5g4.8g0.6g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994