Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)421g530kcal46.3g1.3g37.9g0g
Sokeri 119g484kcal0g119.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai91g319kcal10.9g64.7g1.9g2.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g104kcal5.2g3.1g6.1g8.5g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 14g50kcal0g0g5.6g0g
Korppujauho 20g72kcal2.1g14.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g3142kcal129.8g411.2g103.4g24.4g
Valittu annoskoko700g1571kcal64.9g205.6g51.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna350g786kcal32.5g102.8g25.9g6.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256