Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 22g16kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)175g242kcal13.1g9.3g17.5g0g
Ruisjauho Pirkka350g1068kcal33.9g213.5g7g52.5g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2713kcal105.2g446.2g53.6g108g
Valittu annoskoko700g1357kcal52.6g223.1g26.8g54g
Annoskoko puolitettuna350g678kcal26.3g111.6g13.4g27g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432