Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka233g392kcal46.7g0g23.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g117g64kcal3.6g7.5g2.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g58g152kcal8.7g0.1g12.8g0g
Tomaattimurska 292g86kcal1.6g15.5g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1387kcal121.2g46.2g78g11g
Valittu annoskoko700g694kcal60.6g23.1g39g5.5g
Annoskoko puolitettuna350g347kcal30.3g11.6g19.5g2.8g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570