Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 197g57kcal2g9.1g0.6g3.5g
Kaali, valkokaali197g42kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g244kcal11g40g2.4g18.2g
Valittu annoskoko700g122kcal5.5g20g1.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna350g61kcal2.8g10g0.6g4.6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612