Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja626g1039kcal104.6g0.1g68.9g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g66g291kcal3.7g2.8g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2676kcal217.8g8.2g196.6g0.4g
Valittu annoskoko700g1338kcal108.9g4.1g98.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna350g669kcal54.5g2.1g49.2g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397