Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 208g58kcal2.5g8.5g0.4g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g5.9g0.3g0.3g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g510kcal40.6g37.2g20.6g12.4g
Valittu annoskoko700g255kcal20.3g18.6g10.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna350g128kcal10.2g9.3g5.2g3.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374