Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Parsakaali, pakaste, Apetit350g74kcal11.6g6.7g0g8.8g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g344kcal43.8g23g8.2g19.4g
Valittu annoskoko700g172kcal21.9g11.5g4.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna350g86kcal11g5.8g2.1g4.9g
Arvot/100g100g25kcal3.1g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481