Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 291g70kcal5.3g6.4g0.9g6.7g
Purjosipuli 38g8.7kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g204kcal13.8g0g16g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.6g6.6kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g579kcal40.6g16.8g34g15.2g
Valittu annoskoko700g289kcal20.3g8.4g17g7.6g
Annoskoko puolitettuna350g145kcal10.2g4.2g8.5g3.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901