Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g252g151kcal3.8g32.7g0.3g2.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g50g10kcal0.7g1.6g0g0g
Seiti x-tra200g160kcal34g2g2g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1401g1169kcal80g76.6g59.4g4.8g
Valittu annoskoko701g585kcal40g38.3g29.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna350g292kcal20g19.2g14.9g1.2g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842