Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g2000g500kcal22g100g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g250g88kcal10g8.8g1g11.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1200g1657kcal225g0g84g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g4739kcal526g219.2g192g22.8g
Valittu annoskoko7000g2370kcal263g109.6g96g11.4g
Annoskoko puolitettuna3500g1185kcal131.5g54.8g48g5.7g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994