Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 1750g | 6300kcal | 227.5g | 1155g | 64.8g | 105g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 2100g | 2556kcal | 446.3g | 0g | 84g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 700g | 770kcal | 126g | 14g | 21g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 700g | 77kcal | 7.7g | 7g | 1.4g | 7g | |
Sipuli (kuorittu) | 350g | 95kcal | 4.6g | 16.8g | 0.7g | 6g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 700g | 140kcal | 4.2g | 26.6g | 2.1g | 9.8g | |
Kurkku, tuore | 700g | 70kcal | 4.2g | 11.8g | 0.7g | 4.9g | |
Annoskoko tuplana | 14000g | 20015kcal | 1641g | 2462.4g | 349.4g | 265.4g | |
Valittu annoskoko | 7000g | 10007kcal | 820.5g | 1231.2g | 174.7g | 132.7g | |
Annoskoko puolitettuna | 3500g | 5004kcal | 410.3g | 615.6g | 87.4g | 66.4g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |