Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1867g1452kcal31.5g300.5g3.7g18.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g933g1073kcal7.5g52.3g93.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1867g485kcal16.8g89.6g5.6g42.9g
Lohifilee 2333g4558kcal436.1g0g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g15137kcal983.8g884.8g835.2g123.2g
Valittu annoskoko7000g7568kcal491.9g442.4g417.6g61.6g
Annoskoko puolitettuna3500g3784kcal246g221.2g208.8g30.8g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908