Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Kesäkurpitsa, tuore960g163kcal5.8g24g3.8g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2000g500kcal30g90g6g0g
Kuohukerma,valio,2dl360g1224kcal7.2g10.8g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g14923kcal1307.8g306.8g913.6g37.4g
Valittu annoskoko7000g7462kcal653.9g153.4g456.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna3500g3731kcal327g76.7g228.4g9.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822