Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5012g7202kcal801.8g0g446g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1002g1103kcal23.1g31.1g100.2g0g
Tilli, tuore 241g72kcal8.9g2.2g1.9g5.1g
Aurajuusto601g2045kcal120.3g0g174.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl128g181kcal6g11.8g12.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g21259kcal1922.8g100.4g1469.6g10.2g
Valittu annoskoko7000g10629kcal961.4g50.2g734.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna3500g5315kcal480.7g25.1g367.4g2.6g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022