Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile4000g5320kcal760g28g240g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2100g5880kcal378g10.5g483g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g900g2520kcal171g0g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g27440kcal2618g77g1842g0g
Valittu annoskoko7000g13720kcal1309g38.5g921g0g
Annoskoko puolitettuna3500g6860kcal654.5g19.3g460.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731