Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1480g4886kcal29.6g44.4g518g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g960g3744kcal19.2g24g403.2g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton3440g3646kcal584.8g17.2g137.6g3.4g
Paprika, punainen960g247kcal8.6g44.2g3.8g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g27367kcal1288.2g260.8g2385.4g45.2g
Valittu annoskoko7000g13684kcal644.1g130.4g1192.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna3500g6842kcal322.1g65.2g596.4g11.3g
Arvot/100g100g196kcal9.2g1.9g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271152