Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)700g2590kcal210g0g189g0g
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1400g4200kcal57.4g56g420g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2100g2310kcal483g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g28702kcal1686.2g250.6g2294.6g70g
Valittu annoskoko7000g14351kcal843.1g125.3g1147.3g35g
Annoskoko puolitettuna3500g7175kcal421.6g62.7g573.7g17.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382