Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g4000g1600kcal20g480g8g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton240g1728kcal0g0g192g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1040g3640kcal124.8g717.6g19.8g52g
Vehnäjauho puolikarkea 1360g4666kcal138.6g952g16.3g47.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g25664kcal659.6g4664g519g263.2g
Valittu annoskoko7000g12832kcal329.8g2332g259.5g131.6g
Annoskoko puolitettuna3500g6416kcal164.9g1166g129.8g65.8g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844