Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1400g1120kcal44.8g84g70g0g
Kirjolohifile5600g9296kcal935.2g0.6g616g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g20832kcal1960g169.2g1372g0g
Valittu annoskoko7000g10416kcal980g84.6g686g0g
Annoskoko puolitettuna3500g5208kcal490g42.3g343g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876