Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2804g4000kcal350.5g8.4g287.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1869g4860kcal84.1g65.4g504.7g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g935g1112kcal29.9g38.3g93.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g701g1297kcal182.2g3.5g63.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g692g187kcal9g33.2g1.4g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g22910kcal1311.4g297.6g1900.2g23.6g
Valittu annoskoko7000g11455kcal655.7g148.8g950.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna3500g5727kcal327.9g74.4g475.1g5.9g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870