Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 333g1353kcal0g333g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g667g2333kcal80g466.7g16g26.7g
Puolukka 1000g388kcal4.4g68g5g26g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g8149kcal168.8g1735.4g42g105.4g
Valittu annoskoko7000g4075kcal84.4g867.7g21g52.7g
Annoskoko puolitettuna3500g2037kcal42.2g433.9g10.5g26.4g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586