Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)1798g1528kcal107.9g269.7g0g55.7g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kasvisliemikuutio 79g241kcal7.5g10.7g18.6g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3596g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto539g1834kcal107.9g0g156.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 126g432kcal12.8g88.1g1.5g4.4g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 180g475kcal11.1g79.2g12.1g4.6g
Leipä, vaaleavarras144g317kcal11.1g61.9g2.4g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14004g9946kcal530.6g1071g384.2g222.4g
Valittu annoskoko7002g4973kcal265.3g535.5g192.1g111.2g
Annoskoko puolitettuna3501g2486kcal132.7g267.8g96.1g55.6g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631