Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2160g2427kcal456.4g0g64.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1170g328kcal7g69.6g2.3g29.2g
Selleri, annos 50g180g25kcal1.8g5.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)612g165kcal8g29.4g1.2g10.4g
Vesi2880g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14004g5891kcal946.4g208.8g136.6g79.2g
Valittu annoskoko7002g2945kcal473.2g104.4g68.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna3501g1473kcal236.6g52.2g34.2g19.8g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907