Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3062g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 721g1596kcal126.1g0g122.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1189g901kcal22.2g183.3g2.4g11.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 378g126kcal2.4g21.4g0.8g9.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 721g245kcal7.9g38.9g1.4g20.9g
Sipuli, paistettu 126g128kcal1.6g6.1g10.3g2.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 40g116kcal4.4g5.9g8.3g0.2g
Pavut tomaattikastikkeessa766g574kcal30.6g99.5g0.8g38.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14004g7369kcal390.4g710.2g293g166.6g
Valittu annoskoko7002g3685kcal195.2g355.1g146.5g83.3g
Annoskoko puolitettuna3501g1842kcal97.6g177.6g73.3g41.7g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277