Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa901g243kcal5.4g47.7g1.8g22.5g
Peruna (vanha, kuorittu)1801g1479kcal32.4g317g1.8g18g
Paprika, punainen1351g347kcal12.2g62.1g5.4g27g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)901g244kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Jauheliha, sika-nauta 1801g3989kcal315.2g0g306.2g0g
Heinz ketsuppi225g230kcal2g53.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14004g13110kcal761.4g1055g634.6g166.6g
Valittu annoskoko7002g6555kcal380.7g527.5g317.3g83.3g
Annoskoko puolitettuna3501g3277kcal190.4g263.8g158.7g41.7g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926