Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2992g2992kcal329.1g89.7g149.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml299g63kcal24.2g0g0.9g0.3g
Välipalakeksi, digestive 1615g6907kcal104.7g953.8g294.8g53.8g
Maitorahka, milbona (500g)269g183kcal32.8g10.5g0.5g0g
Margariini 80% keskiarvo269g1912kcal0.8g0.5g215.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.8g28kcal0.3g6.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1316g1878kcal164.5g3.9g134.9g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g180g519kcal2.2g100.5g0g71.8g
Hermesetas-jauhe36g104kcal0.4g20.1g0g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g29361kcal1318g2417.8g1592.8g280.6g
Valittu annoskoko7008g14680kcal659g1208.9g796.4g140.3g
Annoskoko puolitettuna3504g7340kcal329.5g604.5g398.2g70.2g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500