Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen560g144kcal5g25.8g2.2g11.2g
Purjosipuli 640g147kcal11.6g15.4g1.3g13.4g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2600g4160kcal598g0g208g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2960g1036kcal29.6g204.2g14.8g41.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g120g89kcal5.4g15.5g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g11446kcal1315g564.6g455.8g151.2g
Valittu annoskoko7008g5723kcal657.5g282.3g227.9g75.6g
Annoskoko puolitettuna3504g2862kcal328.8g141.2g114g37.8g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011