Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3196g4155kcal543.4g63.9g262.1g3.2g
Auringonkukkaöljy (100g)80g706kcal0g0g79.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1438g2301kcal302.1g4.3g1294.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1199g1019kcal12g42g83.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1095g657kcal4.4g164.2g1.1g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g17678kcal1723.8g548.8g3443g37g
Valittu annoskoko7008g8839kcal861.9g274.4g1721.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna3504g4419kcal431g137.2g860.8g9.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672