Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g3204g5446kcal608.7g0g320.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore961g163kcal5.8g24g3.8g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g481g135kcal2.9g28.6g1g12g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2002g501kcal30g90.1g6g0g
Kuohukerma,valio,2dl360g1225kcal7.2g10.8g126.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g14940kcal1309.2g307g914.6g37.4g
Valittu annoskoko7008g7470kcal654.6g153.5g457.3g18.7g
Annoskoko puolitettuna3504g3735kcal327.3g76.8g228.7g9.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822