Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2659kcal304.3g0g160.2g0g
Paprika, punainen2803g720kcal25.2g128.9g11.2g56.1g
Felix chilikastike200g300kcal6g26g20g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1602g1041kcal24g80.1g72.1g16g
Oltermanni 17%401g1081kcal120.1g0g68.1g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g11820kcal969.6g508.4g664.8g157.8g
Valittu annoskoko7008g5910kcal484.8g254.2g332.4g78.9g
Annoskoko puolitettuna3504g2955kcal242.4g127.1g166.2g39.5g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112