PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3974g1516kcal10.7g279.7g3.6g136.3g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2686kcal79.8g547.9g9.4g27.4g
Sokeri 512g2077kcal0g511.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 993g1417kcal124.2g3g101.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g421g2276kcal1.7g2.1g252.9g0g
Maito, Kevyt271g125kcal8.7g13g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g20490kcal453.4g2784.2g743.6g327.8g
Valittu annoskoko7008g10245kcal226.7g1392.1g371.8g163.9g
Annoskoko puolitettuna3504g5123kcal113.4g696.1g185.9g82g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219