Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1599g3175kcal469.5g0.2g143.6g0g
Siankylki, raaka400g1283kcal59.2g0g117.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1999g1522kcal37.6g309.8g4g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Palsternakka 600g381kcal3g70.8g2.4g27g
Paprika keltainen 680g205kcal6.4g34.7g1.4g13.6g
Paprika vihreä 680g145kcal6.4g17g2g12.9g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lihaliemikuutio Maggi132g369kcal11.9g9.2g30.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g14667kcal1204.6g983.6g606.8g186.8g
Valittu annoskoko7008g7333kcal602.3g491.8g303.4g93.4g
Annoskoko puolitettuna3504g3667kcal301.2g245.9g151.7g46.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933