Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2669g424kcal20g53.4g2.7g53.4g
Vesi3736g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow69g180kcal6.9g6.9g13.9g1.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g267g667kcal15.5g8.5g62.7g0.5g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g2687kcal91.8g163.2g159.6g119g
Valittu annoskoko7008g1344kcal45.9g81.6g79.8g59.5g
Annoskoko puolitettuna3504g672kcal23g40.8g39.9g29.8g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093