Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka626g4505kcal6.3g6.3g500.6g0g
Liivatelehti, gelatiini29g101kcal24.7g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1203g770kcal132.4g48.1g2.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g144g578kcal0g144.4g0g0g
Mansikka 2407g1120kcal12g202.2g4.8g45.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1155g4644kcal92.4g704.7g196.4g42.7g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g963g2022kcal28.9g48.1g192.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g481g2541kcal44.3g288.8g130g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g32560kcal682g2885.2g2053.4g176.8g
Valittu annoskoko7008g16280kcal341g1442.6g1026.7g88.4g
Annoskoko puolitettuna3504g8140kcal170.5g721.3g513.4g44.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316