Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1200g2039kcal239.9g0g120g0g
Mineraalisuola keskiarvo 5.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.4kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1500g1200kcal22.5g100.5g75g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g84g322kcal20.2g0g27.7g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g396g1081kcal79.2g4g87.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)270g1943kcal0g0g215.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g900g3077kcal62.1g701.8g3.6g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g20001kcal915.6g1661g1074.6g59.8g
Valittu annoskoko7008g10001kcal457.8g830.5g537.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna3504g5000kcal228.9g415.3g268.7g15g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924